9 november 2012

Snöö

nu just gillar jag snö  de e såå  mycket ljusare ute och fasst  man inte har nånn lampa ser man lvar man går :)

men kommer nog hinna hata den ännu i vinter! 

Igår var jag på lektion med Tuffe. gick riktit bra. så roligt att åka iväg med honom på lektion då han är så duktig att far nånstans med ensam i mörkret. den underbara hästen går var som hellst när som hellst. <3 div="div">

vi hade mycket volt övningar där man skulle länga på stegen deras men inte öka farten. lättare sagt en gjort men till sist gick de . skulle även ena sidan lyfta gallop och tänka samma sak. lite svårare då vi tyckte de var såå rolit att få galloppera.  men sen gick de å .lung fin gallopp. 

sen i sluten hade di lagt upp 2 små kryss och vi skulle tänka oss bommar bara och att de blir bara som en galloplyft. första försöket gick inte som planerat men sen flöt de på då jag försökte att inte fokusera så mycket på hindren utan tänkte bara fram och långsamt. duktiga häst då med. 

red tillbaka och de slår aldrig fel att han skall stanna å kissa strax före föusfiness.:D bilar kör om och ja nog skall de fundera vad vi håller åpå med :) 


kom tillbaka och la sen in honom och for och hämtade den andra hästen. han blir också bättre och bättre för var dag som går .:D så roligt att se vilken energi som framskrider. 

nu ska jag gå och kolla ifall fröken har färdig sovd.. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar